21 Haziran 2025, Cumartesi
20:08

ANKARALI TURGUT’TAN ÜZEN HABER

GÜNDEM
ANKARALI TURGUT’TAN ÜZEN HABER
Türk halk müziğinin sevilen ismi Ankaralı Turgut (Turgut Karataş), uzun süredir mücadele ettiği akciğer kanseri nedeniyle entübe edildi. Yakınları ve sevenleri, sağlık durumu kritik olan sanatçı için dua ediyor.

Durumu Kötüye Gitti

 Kanser teşhisi sonrası zor bir tedavi süreci geçiren Ankaralı Turgut, kısa sürede 13 kilo kaybetti. Ekonomik zorluklar nedeniyle “akıllı ilaç” tedavisine başlayamayan sanatçı için vefa geceleri düzenlenmişti. Ancak sağlık durumu kötüye giderek entübe edildiği öğrenildi. Sanatçının menajeri Murat Boran, “Dün akşam acile kaldırdık, doktorlar durumunun kritik olduğunu söyledi. Onun için dua ediyoruz,” açıklamasını yaptı.

 

Tedavi İçin Toplanan Paralar Nedeniyle Aile İle Gerilim Yaşadı

 Ankaralı Turgut, geçtiğimiz haftalarda tedavisi için toplanan bağışları almak isteyen çocuklarıyla yaşadığı sorunları gündeme getirmişti. Sanatçı, çocukları tarafından tehdit edildiğini ve bu yüzden onları evlatlıktan reddettiğini açıklamıştı. Ankaralı Turgut, “27 senedir benim paramla geçiniyorlar. Baba parasıyla damat besliyoruz! Toplanan ilaç paralarını, beni tehdit edip almak istiyorlar. Bunları herkes bilsin,” ifadeleriyle yaşadığı üzüntüyü dile getirmişti.

 Türk halk müziğinin sevilen ismi için yapılan destek çağrıları devam ederken, yakınları ve hayranları Ankaralı Turgut’un bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor.

Benzer Haberler