GİYİM BANKASINA GELEN DEPREMZEDELERE SICAK ÇORBA

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde kurduğu giyim bankasına ihtiyaçlarını karşılamak için gelen depremzedelere sıcak çorba ikramı yapıyor. 

15 Şubat 2023
GİYİM BANKASINA GELEN DEPREMZEDELERE SICAK ÇORBA

Antalya Büyükşehir Belediyesi deprem bölgelerinden Antalya’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde kurduğu ve 2 mağazadan oluşan Giyim Bankası aralıksız hizmet vermeye devam ediyor. 

SABAH VE AKŞAM SICAK ÇORBA İKRAMI 

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından Büyükşehir Belediyesi, Antalya’ya gelen depremzedeleri kaldıkları yerlerden düzenlenen ring seferleri ile ulaşımını sağlayarak Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’ne getiriyor. Burada kıyafet ihtiyaçları karşılamak için kayıt yaptırmaya gelen depremzedelere, Antalya Büyükşehir Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan sıcak çorba sabah ve akşam yapılıyor.

 Ayrıca depremzedeler için bekleme çadırı kurularak sıcak çay ikramı da yapılıyor. Monttan paltoya, iç çamaşırından eldivene, ayakkabıdan bebek kıyafetlerine kadar Depremzedelerin oluşturduğu ihtiyaç listeleri de görevli personel tarafından anında temin edilerek vatandaşlara teslim ediliyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.