İYİ PARTİLİ SUBAŞI DEPREM BÖLGESİNDE

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem sonrası yıkımların yaşandığı Gaziantep’te incelemelerde bulundu. Depremde hayatını kaybeden aileleri de ziyaret eden Subaşı taziye dileklerini ileterek, “Yaraları hep birlikte saracağız” dedi. 

15 Şubat 2023
İYİ PARTİLİ SUBAŞI DEPREM BÖLGESİNDE

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçesi merkezli yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı yıkımların yaşandığı 10 ilden birisi olan Gaziantep’e gitti. Islahiye ve Nurdağı ilçesinde çadırlarda yaşayan depremzedeleri ziyaret eden Subaşı sıkıntı ve talepleri dinledi. Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı dileklerini de ileten Subaşı tarifsiz bir acı yaşadıklarını söyledi. Yaşanan depremler sonrası büyük kayıplar verdiklerini ifade eden Subaşı, “Depremzedelerimizi ziyaret ettik. Talep ve ihtiyaçları dinleyerek notlar aldık ve ilgili mercilere ilettik. Islahiye ve Nurdağı ilçelerimizde kayıplarımız çok teşkilatlarımız afet koordinasyon merkezleri koordineli çalışarak sahada mücadele etmeye devam ediyor. Allah herkese dayanma gücü versin. Bölgede gönüllü görev alan asker, polis, güvenlik korucuları fedakârca çalışıyor. Herkese el uzatıyorlar. Ülkemizin dört bir yanından, birçok sivil toplum kuruluşu ile AFAD’ın çalışmaları ile bu felaketin yaraları el birliği ile sarılacak. Partililerimizi gittiğimiz her yerde görmek, hayırsever insanlarımızın yardım tırları, yabancı ülkelerden gelen destek hizmet, hüzün arasında insanlık için umutları yeniden yeşertiyor.” dedi.

 

"YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ"

 

Öte yandan önceki gün hayatını kaybeden Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve Siyasi İşler Başkanımız Koray Aydın’ın annesi Sebahat Aydın için düzenlenen cenaze törenine katıldım. Taziye mesajlarımızı ilettim. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun. Bu yaraları hep birlikte saracağız." diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.