Vatandaşlar selden kepçeler yardımıyla kurtarılıyor

Antalya'da gece saatlerinde şiddetini artıran yağmur devam ediyor. Meteoroloji'nin turuncu kodla uyardığı bölgede birçok noktada su baskınları yaşanırken mahsur kalan vatandaşlar kepçeler yardımıyla kurtarılıyor. 

14 Aralık 2020
Vatandaşlar selden kepçeler yardımıyla kurtarılıyor

 

Vatandaşlar selden kepçeler yardımıyla kurtarılıyorYurdun önemli bir kısmında sağanak yağış etkisini artırarak sürüyor. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde mahsur kalan bir kadının selden kepçe yardımıyla kurtarılması kameralara yansıdı. Meteoroloji’nin bölge için uyarıları devam ediyor, sağanak yağışın gün boyu etkili olacağı tahmin ediliyor.

 

ÇARŞAMBA’YA KADAR SÜRECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından turuncu alarmın verildiği Antalya'da geçen cumartesi günü başlayan sağanak yağışların çarşamba gününe kadar etkili olması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.