Corona virüsünde bir ilk: Başbakan yaşamını yitirdi
Corona virüsü salgını başladığı günden beri neredeyse bir yılı aşkın bir süredir devam ediyor... Bugün ise bir ilk yaşandı ve aktif olarak başbakanlık görevinde bulunan Esvatini Başbakanı Ambrose Mandvulo Dlamini yaşamını yitirdi.

Corona virüsü ilk kez aktif olarak görevini icra eden bir başbakanın ölümüne sebep oldu… Güney Afrika’da bulunan küçük bir ülke olan Esvatini’nin Başbakanı Ambrose Mandvulo Dlamini, 52 yaşında yaşamını yitirdi.
Bir ay önce Covid-19 teşhisiyle hastaneye kaldırılan Dlamini’nin tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini Güney Afrika Cumhurbaşkanı Cyril Ramaphosa da doğruladı.
Ramaphosa, Swazi Kraliyet ailesine, başbakanın yakınlarına, hükümete ve Esvatini halkına başsağlığı dileklerinde bulundu.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Kars’ta “Terörsüz Türkiye” Hedefi İçin Güvenlik Toplantısı Gerçekleştir…

ARİAD'dan Emniyet Müdürü Ekici'ye ziyaret

2 yıl öncenin videosu halka arz lansmanı gibi gündeme getirildi

Alihan Kuriş’in de bulunduğu 49 şüpheli hakkında operasyon: 30 gözaltı

Hikmet Hacıyev: "Bizim Başka Ailemiz Yoktur, Türk Dünyası Bizim Ailemiz…
