Galatasaray'dan sürpriz hamle: Sacha Boey geri dönüyor
Galatasaray, transfer çalışmalarında sürpriz bir hamleye imza attı. Sarı-kırmızılı ekip, Bayern Münih forması giyen eski oyuncusu Sacha Boey’i yeniden kadrosuna katmak için anlaşmaya vardı.
İSTANBUL-BHA
Alman devi Bayern Münih’e kiralama teklifi sunan Galatasaray’ın, Bavyera temsilcisinden olumlu yanıt aldığı ve kulüplerin anlaşma sağladığı öğrenildi.
16.30’da İstanbul’da
25 yaşındaki sağ bekin bugün saat 16.30’da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yapması bekleniyor. Boey’in sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.
Rekor bedelle satılmıştı
Galatasaray, Fransız futbolcuyu 28 Ocak 2024 tarihinde 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Bayern Münih’e göndermişti. Bu rakam, sarı-kırmızılı kulüp tarihinin en yüksek satışlarından biri olarak kayıtlara geçmişti. Bayern Münih ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sacha Boey, Alman ekibinde çıktığı 38 maçta 1 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.
Galatasaray’da daha önceki performansıyla taraftarın beğenisini kazanan Boey’in dönüşü, sarı-kırmızılı camiada heyecan yarattı.
Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
SPOR kategorisindeki diğer haberler

Süper Lig’de ilk hafta düdükleri belli oldu

Süper Lig’de yeni sezon heyecanı başlıyor: 88 günlük hasret sona eriyor

PSG’den Süper Kupa’da tarihi başarı: Üst üste ikinci kez şampiyon

Kars’ta Kick Boks Şöleni Sona Erdi: 10 Ülkeden 413 Sporcu Ani İçin Müca…

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde play-off biletini aldı
