14 Ağustos 2026 Cuma ANTALYA 31°
SON DAKİKA
BHA

Susuz’da "Dünya Yürüyüş Günü" etkinliği düzenlendi

Susuz Kaymakamı Muhammed Emin Tutal, "Dünya Yürüyüş Günü" kapsamında İlçe Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen farkındalık yürüyüşüne katıldı.

14 Ekim 2025 1,6B okunma
Susuz’da "Dünya Yürüyüş Günü" etkinliği düzenlendi
Susuz’da "Dünya Yürüyüş Günü" etkinliği düzenlendi

KARS-BHA

Etkinliğe ilçe kurum amirleri, Kazım Karabekir Anadolu Lisesi ve Gülüzaroğlu Abdullah İmam Hatip Lisesi öğrencileri de katılarak destek verdi.

İlçe merkezinde gerçekleştirilen yürüyüşte sağlıklı yaşam ve düzenli fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekildi. Öğrenciler, öğretmenler ve kamu personeliyle birlikte yürüyen Kaymakam Tutal, gençlerle sohbet ederek, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının küçük yaşlarda kazanılmasının önemine vurgu yaptı.

Toplumda fiziksel aktivitenin artırılmasına yönelik farkındalık oluşturmayı hedefleyen etkinlik, vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılandı.

Etkinlik sonunda organizasyona katılan tüm öğrencilere ve kamu personeline teşekkür edildi. Yetkililer, bu tür etkinliklerin toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığını belirterek, benzer faaliyetlerin yıl boyunca devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.