Tekirdağ'da Uyuşturucuya Darbe: 65 Torbacı Yakalandı, 35’i Tutuklandı
Tekirdağ’da düzenlenen “Narkokapan” operasyonlarında 65 uyuşturucu satıcısı yakalandı, 35’i tutuklandı. Üç ay süren takip sonucunda gerçekleştirilen operasyonlarda sosyal medya üzerinden uyuşturucu satan torbacılar hedef alındı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ’da yürütülen kapsamlı “Narkokapan-Tekirdağ” operasyonlarında uyuşturucu satıcılarına büyük darbe vurulduğunu açıkladı. Üç ay süren titiz çalışmaların ardından 65 sokak satıcısı gözaltına alındı; bunlardan 35’i tutuklandı, 30’u ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Operasyonun merkezinde, özellikle gençleri hedef alan mahalle ve sokak aralarındaki uyuşturucu satıcıları yer aldı. Sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları üzerinden satış yaptığı belirlenen şüpheliler, teknik ve fiziki takip sonucu tek tek tespit edilerek yakalandı.
Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy, Ergene, Hayrabolu ve Malkara’da düzenlenen operasyonlara 320 jandarma personeli, narkotik köpekleri ve özel eğitimli timler katıldı. Yerlikaya, operasyonların Çorlu ve Çerkezköy başsavcılıkları koordinesinde yürütüldüğünü belirterek, “Tekirdağ’ın adeta röntgenini çektik” ifadelerini kullandı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler

Eczacı ve diş hekimlerinden istihdamın artırılması çağrısı

Başkan Geçit, Bindal Mahallesi'ndeki yol çalışmalarını inceledi

Yeşilyurt Belediye Meclisi'nde 80 taşınmazın satışı gündeme geldi

İstanbul barajlarında doluluk yüzde 61,5'e yükseldi

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Malatya'da 3 tesisin açılışını gerçekleştirdi
