Antalya'da 4 kişinin bulunduğu tekne battı
Antalya'nın Konyaaltı sahilinde su alıp batan fiber teknedeki 4 kişi yüzerek kıyıya çıktı.
Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Almanya'dan tatil için Antalya'ya giden Hüseyin Yoldaş Öztürk, bir süre önce satın aldığı fiber tekneye eşi, kuzeni ve kuzeninin eşi ile binerek gezintiye çıktı.
Gezinti sonrası Balıkçı Barınağı'na dönmeyi planlayan Öztürk'ün kullandığı tekne, Konyaaltı sahili açıklarında henüz bilinmeyen nedenle su almaya başladı.
Öztürk'ün kıyıya yaklaştırdığı tekne, bu sırada battı. Teknedeki 4 kişi, suya atlayıp yüzerek kıyıya çıktı.
İhbar üzerine bölgeye deniz polisi sevk edildi.
Teknenin batmasına şahit olan Kadir Köksal, "Sahil kenarında otururken kıyıya yanaşan teknenin alabora olduğuna tanıklık ettik. Teknede 4 kişi vardı. Sahildekilerin yardımıyla kıyıya çıktılar. Kimsenin canına zarar gelmedi" diye konuştu.
Polis ekiplerinin tekne batması olayıyla ilgili incelemesi sürüyor.
KAYNAK AA
Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
ANTALYA HABER kategorisindeki diğer haberler

MANAVGAT BELEDİYESİ KIZILOT’TA ULAŞIM KONFORUNU ARTIRIYOR

Kadın Kooperatiflerinden yerel ekonomiye katkı

Kemer Belediyesi'nden esnafa sıfır atık bilgilendirmesi

Yayla yollarında asfaltlama çalışmaları başladı

Kemer’de mevsimlik çiçekler ekiliyor
