14 Ağustos 2026 Cuma ANTALYA 31°
SON DAKİKA
GÜNDEM

MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE VARLIK ORGANİZASYON’A ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 23.sü düzenlenen ödül töreni organizasyonu 12 Ağustos akşamı ASSİM’de gerçekleştirildi. Moda, Sanat ve İş Dünyası ödül töreninde Antalya’nın önde gelen esnaf odası başkanları, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri ödüle layık görüldü.

14 Ağustos 2024 3,3B okunma
MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE VARLIK ORGANİZASYON’A ÖDÜL
MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE VARLIK ORGANİZASYON’A ÖDÜL

12 Ağustos'ta ASSİM'de gerçekleştirilen Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni'nde, Varlık Organizasyon'un sahibi Varlık Tekin ödüle layık görüldü.

Varlık Tekin’e ödülünü, Antalya Konfeksiyoncular ve Butikçiler Odası Başkanı Yusuf Kurul takdim etti. Ödülünü alırken duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekin, "Bu ödül, organizasyon sektöründe yaptığımız çalışmaların bir takdiri olarak büyük bir onur. Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Törenin sonunda Varlık Organizasyon, izleyenlere unutulmaz anlar yaşatan özel bir gösteri düzenleyerek geceye damgasını vurdu.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.