ŞÜKRİYE KARABEN, YÜREKLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Şükriye Karaben, yüreklere dokunmaya devam ediyor. 

14 Mayıs 2024
ŞÜKRİYE KARABEN, YÜREKLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

 Şükriye Karaben, Dr. Günseli Dr. Bülent AKINSAL Özel Eğitim Meslek Okulu'nda düzenlenen 14. Yer Yüzü Pikniği'nde özel çocuklarla bir araya geldi.

Her yıl düzenlenen etkinlikte, özel çocukların müzik eşliğinde dans etmesi, oyunlar oynaması ve aktiviteler yapması sağlandı. Karaben, "Engelin bir engel olmadığının bir kez daha farkına vardık. Kalplerimizdeki engeli kaldırdığımızda, hayatın her birey için ne kadar güzel olduğunu bir kez daha anlamış ve anlatmış olduk" dedi.

 Antalya'nın kızı Şükriye Karaben, yaptığı projeler ve etkinliklerle takdir toplamaya devam ediyor. Birçok eğitim kurumunun sevgi evlerinin gönüllü ablası olarak bilinen Karaben, toplumun farklı kesimlerine umut ve sevgiyle dokunmaya devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.