UTEF RAMAZAN AYINDA DA VATANDAŞIN UMUT IŞIĞI

Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) Ramazan ayında da vatandaşı unutmadı. Yüzlerce kişiye gıda kolisi dağıttı. 

09 Nisan 2024
UTEF RAMAZAN AYINDA DA VATANDAŞIN UMUT IŞIĞI

Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu ve Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umutışığı Derneği Ramazan ayında da faaliyetlerine devam ediyor. Daha önceden tespit edilen dar gelirli ailelere UTEF tarafından hazırlanan gıda kolileri dağıtıldı.

  

YÜZLERCE AİLENİN YARDIMINA KOŞTULAR

İhtiyaç sahibi çalışamayacak yaşlı ve engellilere öncelik verdiklerini belirten UTEF Genel Başkanı ve Leman Gebizli Umutışığı Derneği Başkanı Güldane Kaya Kaçar, " Mübarek Ramazan ayında da arkadaşlarımız ve hayırsever vatandaşların da katkılarıyla ihtiyaç sahipleri için elimizden geleni yaptık. Yüzlerce aileye gıda kolisi ve durumlarına göre gıda çek yardımları yaptık. Veren el ile alan eli buluşturduk köprü olduk" dedi.

 

“YÜZLERİNDE BİR TEBESSÜM ETTİRMEK İÇİN ÇALIŞTIK”

Engellilerin bayrama mutlu bir şekilde girmelerini istediklerini belirten Kaçar, "Bayram'da engelli vatandaşlarımızın yüzlerinde bir tebessüm ettirmek için çalıştık.  Çalışmalarımız doğrultusunda onlarca kişiye yeni kıyafetler ile 20 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye ulaştırdık" diye ifade etti. 

EVİ YANAN VATANDAŞA UMUT OLDULAR

Yardımsever vatandaşlara ve çevresine ayrıca teşekkür eden Kaçar, yangında evi yanan bir vatandaşın da yardımına koştuklarını belirterek" Bu ay içerisinde yardımsever arkadaşlarımızın yardımları ile evi yanan bir vatandaşın evini ve eşyalarını yenilediklerini söyledi. 

    

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.