İYİ PARTİ FİNİKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET DÜLGEROĞU: “ŞİŞİRİLMİŞ ŞOV GÖSTERİLERİNİZ, KAYBEDİLEN OYLARI GERİ GETİRMEZ.”

İYİ Parti Finike Belediye Başkan Adayı Mehmet Dülgeroğlu, Turunçova Sanayi Sitesi'nde esnaf dostlarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. 

27 Mart 2024
İYİ PARTİ FİNİKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET DÜLGEROĞU: “ŞİŞİRİLMİŞ ŞOV GÖSTERİLERİNİZ, KAYBEDİLEN OYLARI GERİ GETİRMEZ.”

 Sanayi esnafı, kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını dile getirdi. "Sn. Geyikçi borç mağduru bir belediye başkanını 5 yıldır oynadı. Ama! Şu an görüyoruz ki mağdur değilmiş. İşleri güçleri şov yapmakmış." diyerek mevcut belediye yönetimini eleştirdi. "Bunu da 5 yılın sonunda attıkları havai fişeklerden, yaktıkları maytaplardan, çakarlı arabalardan anlıyoruz." şeklinde devam eden Dülgeroğlu, "Yani size gelecek hizmetler havaya saçılıyor, maytapların ucunda yanıyor, çakarlı arabaların ışığında sönüyor." ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

 Finike'ye yapılan harcamaların gereksiz gösterilere dönüştüğünü belirten Dülgeroğlu, "Bu harcanan yüz binlerce lira Finike’mize hizmet olarak gelebilir, ihtiyaç sahibi halkımıza derman olabilirdi. Ama yok, şişirilmiş içi bomboş şovlarla, halkın gözünü boyamak için kendilerince güç gösterisi yapıyorlar." dedi.

Belediye yönetiminin 5 yıldır yolların bakımını ihmal ettiğini vurgulayan Dülgeroğlu, "Bakın 4.5 senedir yollarımız delik deşik. Bir yerden bir yere giderken çukura düşmemek için yol arıyorsunuz. 5 yıldır arabanızı kaç defa tamire götürdünüz? Ne kadar tamir parası verdiniz?" diye sordu ve ekledi: "İş bilmez belediye yönetimi yüzünden bu paralar cebinizden çıktı, ekmeğinizden kestiniz."

 

Dülgeroğlu, seçimlere yaklaşılmasıyla birlikte mevcut yönetimin harekete geçtiğini ifade ederek, "Niye güven kaybettiklerini biliyorlar, oy korkusu sardı." şeklinde konuştu.

Gelecek vaatlerinin geçmişteki vaatlerle benzer olduğunu belirten Dülgeroğlu, "Şimdi kalkmış organize sanayi yapacağım diyor. Kültür merkezi, meydanlar, kapalı pazar yeri yapacağım diyor. 5 yıl önce ne vaat ettiyse onları tekrar söylüyor." diyerek mevcut yönetimi eleştirdi ve halkı uyarmaya devam etti.

 

Son olarak, "Ben olarak söz veriyorum. Ekibim ile birlikte hizmet için geliyoruz, halkın arasında, halk ile elele, Finike’mize aydınlık, huzurlu dolu günleri getireceğiz. Söz veriyorum." diyen Mehmet Dülgeroğlu vaatlerini dile getirdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.