BEDİRHAN AKYOL BAĞLAR İÇİN GERÇEK BELEDİYECİLİK PROJELERİNİ PAYLAŞTI

Başkent Postası ve Diyarbakır Haber ortak yayınında önemli mesajlar veren AK PARTİ BAĞLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BEDİRHAN AKYOL “Bağlar İçin Gerçek Belediyecilik Projelerini” paylaştı. 

23 Mart 2024
BEDİRHAN AKYOL BAĞLAR İÇİN GERÇEK BELEDİYECİLİK PROJELERİNİ PAYLAŞTI

 

Haber : Murat Genç

Bedirhan Akyol kamuoyu ile paylaşılan projelerini maddeler halinde şöyle aktardı ;

Kadınlara İstihdam Sağlanacak Kadın odaklı istihdamı artıracak işletmeler kuracağız. Sebze Hali Kuracağız Daha büyük ve modern sebze hali inşa edeceğiz.

Engelli Vatandaşlarımıza Kolaylık Engelli vatandaşlarımıza özel akülü araç ve tekerlekli sandalye ihtiyaçları karşılayacağız. Ücretsiz Etüt Merkezleri Açacağız Ortaokul, Lise ve KPSS düzeyinde ücretsiz kurs merkezleri kurulacak. Direkhaneyi Taşıyacağız; Bağlar İlçemizde bulunan direkhane daha modern, daha erişilebilir, daha profesyonel bir şekilde yeni yerinde vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Hayvan Pazarını Taşıyacağız; Yeniköy’de bulunan küçükbaş ve büyükbaş satış ve kesimhaneleri yeni yerleşim yerine taşınacak. Tamamen hijyenik hale getirilecek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Uyuşturucu ile mücadele merkezi kurulup, Tibbi ve psikolojik destek verilecek. “dedi.

 

PROJELERİMİZ ; 

*KENTSEL DÖNÜŞÜM
*HER MAHALLEMİZE KADINLAR İÇİN MESLEK EDİNDİRME KURSLARI ,
*KİRACI VATANDAŞLARIMIZI KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ YAPACAĞIZ,
*HALK KÜTÜPHANELERİ İNŞA EDECEĞİZ,
*BELEDİYE TARAFINDAN KURULACAK KOOPERATİFLERLE GENÇLERİMİZE İŞ İMKANI SAĞLAYACAĞIZ.
*HAYVAN PAZARI ve DİREKHANEYİ TAŞIYACAĞIZ.
*GÖLETLİ PARK
*HER MAHALLEMİZE SPOR TESİSLERİ
*HER MAHALLEMİZE MALİYETİNE EKMEK SATIŞ NOKTALARI KURULACAKTIR
*UYUŞTURUCU ve MADDE BAĞIMLILIĞINA HAYIR!
*UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE MERKEZİ KURULUP, TIBBİ VE PSİKOLOJİK DESTEK VERİLECEK.

BAĞLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Bedirhan AKYOL Kimdir?
Yönetici, işletmeci, iş insanı , Zana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve B Akyol inşaat Yönetim Kurulu Başkanı
KİŞİSEL BİLGİLER
04.02.1969 doğumlu / DİYARBAKIR
Evli 4 Çocuk Babası
SİYASİ FAALİYETLER
AK PARTİ Kuruluşundan bu yana çeşitli görevlerde tüm Diyarbakır il Başkanları ile çalıştım. 2009 Yerel Seçimler AK PARTI KAYAPINAR Belediye Başkan Aday Adayı oldum. -2010-2014 AK PARTİ Diyarbakır il Teşkilatı il Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm. 30 Mart 2014’te SKM Mali İşler Başkanlığı yaptım. 2015 AK PARTİ’den Diyarbakır Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundum. 2017 AK PARTİ’de Diyarbakır İl Başkanlığı Aday Adaylığında bulundum. 2018 de Milletvekili Aday Adayı oldum -2021 de İl Başkan Yardımcılığı (Mali işler Başkanlığı) Görevini yaptım.
EĞİTİM
Çukurova Üniversitesi Tanım Makineleri Bölümü Mezunu ve A.Ö.F. Kamu Yönetimi 4. Sınıfa devam ediyor
KURS SEMINER VE SOSYAL DESTEKLER
Sokak çocuklarına spor dalları ile tüm branşlar da eğitim verdim. Farkı zaman aralıklarında sosyal sorumluluk çerçevesinde sokak çocuklarına ve düşük gelirli ailelere malzeme desteğinde bulundum. Kişisel gelişim seminerlerinde bulundum. Siyaset akademisi

İLGİ ALANI
İnşaat ve Gıda Ticareti ,  Turizm , Maden İşletmeciliği , Spor

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.