GAZETECİ DR. HABİB AYTEKİN'DEN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip, emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakarlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, huzurlu ve mutlu toplumların kaynağı kadınlarımızdır.
Kadınların hayatın bütün alanlarında etkin bir şekilde var olmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek durumundayız. Tarih boyunca kurduğumuz devletlerin görünmez kahramanları olan, istiklalimize ve istikbalimize yönelik tehditlere karşı en ön saflarda mücadele eden kadınlarımıza yönelik her türlü şiddetin karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğimizin özellikle bilinmesini istiyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten yetiştiren ve fedakârlığın timsali olan başta şehit ve gazi annelerimiz ile eşleri olmak üzere, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Dr. Habib Aytekin
Gazeteci
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Manisa’daki otobüs kazasında can kaybı 12’ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2026 bitmeden 38 bin hekim dışı personel alınacak

Bakan Prof. Dr. Memişoğlu: Sağlık ve adaletin ortak amacı insanın hakla…

ABB Başkanı Yavaş: Parti değiştiren belediye başkanları hesabını sandık…
