ANTALYASPOR BASIN SÖZCÜSÜ ALKAN EVREN: FENERBAHÇE MAÇINDA TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET

Süper Lig'de oynadığı son 14 maçta 1 yenilgi alan Antalyaspor'da Basın Sözcüsü Alkan Evren, sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. 

02 Şubat 2024
ANTALYASPOR BASIN SÖZCÜSÜ ALKAN EVREN: FENERBAHÇE MAÇINDA TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET

 Süper Lig'de oynadığı son 14 maçta 1 yenilgi alan Antalyaspor'da Basın Sözcüsü Alkan Evren, sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Evren, "Fenerbahçe maçında inşallah taraftarımızın desteğiyle puanlar almak istiyoruz" dedi.

 Teknik direktör Sergen Yalçın’ın 24 gündür Antalya’da olduğunu ve yoğun bir maç periyodunun içerisine geldiğini ifade eden Antalyaspor Basın Sözcüsü Alkan Evren, "Sergen hocamız 24 gündür Antalya’mızda. Çok yoğun bir programın içerisine geldi. 6 lig maçı, 1 kupa maçı ve yenilgisiz tamamladı. Yani kendisi zaten bir dünya yıldızı diye görüyoruz. Yani o kadar yoğun bir programın içerisine geldi ki, kendi sistemini, kendi oyun yapısını uygulayacak antrenman programı bile yapamadı. Önümüzdeki süreçte takımı çok daha farklı noktalara taşıyacağına inanıyoruz. Sergen hocaya güveniyoruz. İnşallah galibiyetler, seriler devam edecek" dedi.

 Süper Lig'de oynadığı son 14 maçta sadece 1 yenilgi gören, sahasında oynadığı son 8 maçtan ise yenilgisiz ayrılan Antalyaspor, sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

 

 

(KAYNAK DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.