2024 YILINDA BU BURÇLAR PARAYA BOĞULACAK

Koca bir yıl biterken ünlü astrolog Hande Kazanova 2024 yılında para konusunda en şanslı burcunu açıkladı. 

29 Kasım 2023
2024 YILINDA BU BURÇLAR PARAYA BOĞULACAK

İKİZLER BURCU

 2024 yılının en şanslı burcu ikizler… 2024 yılında şanslı etkilere bakılacak olursa 26 Mayıs'a kadar harekete geçmek için hazırlık dönemindesiniz. Yurt dışı yabancı işlerle ilgili bağlantılar kuvvetli. 26 Mayıs'tan 205'in ortasına kadar şans rüzgarı sizin arkanızda olacak. Satürn 2023 yılından beri kariyer alanınızda ilerlediği için attığınız adımları sorgulayacağınız bu dönemde para sizinle... Beklenmedik yerlerden gelecek fırsatlar yılın 2. yarısı gelecek. 10 Nisan tarihini bir yerlere not edin.

KOÇ BURCU

2024 yılının en şanslı ikinci burcu ise Koç burçları olacak.

2024 yılının ilk yarısı koç burçları parayı boğulacak. Maddi yönden en fırsatları bol burç siz olacak. Yatırımları değerlendirmek için mükemmel zamanlar... 26 Mayıs civarı yakın çevrenizden çok iyi haberler alacaksınız. Şans ve fırsatlar ise yakın çevreden gelecek.

 

KOVA BURCU

2024 yılında Jüpiter 26 Mayıs'a kadar ev, aile alanlarında etkili olacak. Ev ve araba gibi değeri yüksek yatırımlarınızda şans hep sizden yana olacak.

21 Nisan'ı bir kenara not alın. Hanenizde çok güzel fırsatlara sahip olacaksınız. Bir mülkün sahibi olabilirsiniz.

 

20 Ağustos ve 24 Aralık tarihlerinde işler istediğiniz gibi olmayabilir. Bu iki tarihte yatırımları birkaç kez düşünmeniz gerekir. Bu tarihler dışında parasal açıdan şans hep sizden yana.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.