BAĞIMSIZ MEDYA VE GAZETECİLER BİRLİĞİ ANTALYA İL BAŞKANI KÖKSAL SELÇUK OLDU

Bağımsız Medya ve Gazeteciler Birliği Antalya İl Başkanlığına, Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk atandı. 

13 Kasım 2023
BAĞIMSIZ MEDYA VE GAZETECİLER BİRLİĞİ ANTALYA İL BAŞKANI KÖKSAL SELÇUK OLDU

 Bağımsız Medya ve Gazeteciler Birliği Antalya İl Başkanlığına, Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk atandı.

 Birliğe, Antalya İl Başkanı olarak destek verecek olan Köksal Selçuk; “Bağımsız Medya ve Gazeteciler Birliği Genel Başkan Ufuk Bulut önderliğinde bağımsız gazetecilerin birbirlerini destekleyerek, baskılara boyun eğmeden düşüncelerini özgürce dile getirecekleri bir basın sektörü için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 Bağımsız Medya Gazeteciler Birliği Genel başkanlığını üstlenen Ufuk Bulut ise “Türkiye genelinde tüm medya çalışanları bizim dostumuz ve arkadaşımızdır. Meslektaşlarımızı korumak kollamak başlıca görevimiz. Camianın lokomotifi olmak için yola Çıktık. Sizlere söz veriyorum kimse bizi bölüp parçalayıp yönetemeyecek. Meslektaşlarımızın ufuklarında korumaya yeminliyiz. Bağımsız ve özgürce kamuoyunu bilinçlendirmek ve daha iyi aydınlatmak adına hür ve ilkeli haberciliğimize devam edeceğiz. Son zamanlarda basın enformasyon yazısıyla özgürlüğümüzün kısıtlandığını düşündüğümüz yasaya da tepkimizi göstereceğiz diyen başkan Ufuk Bulut bölge bölge kurulan basın dernekleri gibi lokal olmayacağız” dedi.

KÖKSAL SELÇUK KİMDİR?

Köksal Selçuk 1967 doğumlu ve aslen Konya Akşehirlidir. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya da tamamlamış olup üniversiteyi Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. Köksal Selçuk’un Antalya da 1999 yılında Kepez Belediye Başkan adaylığı, 2002 yılında Milletvekili adaylığı, 2014 yılında tekrar Antalya Konyaaltı Belediye Başkan adaylığı ve 2015 Milletvekili adaylığı vardır. Antalya da Başarılı Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Genel başkanlığı, Muratpaşa’ ya Değer Katan İş İnsanları Derneği Genel Başkanlığı ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Yeşilçam Medya A.Ş.’ye bağlı olan haftalık gazete 07 Haber Antalya, 9 adet haber sitesi ve aylık çıkan Antalya Tempo Dergisi ile basın sektöründe hizmet vermektedir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.