PSİKOLOG SABİHA AKINCI’YA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Psikolog Sabiha Akıncı'ya Özel Kalite Belgesi verildi. 

28 Ağustos 2023
PSİKOLOG SABİHA AKINCI’YA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 Psikolog, Aile danışmanı ve yazar Sabiha akıncı’ya Özel Kalite Belgesi verildi. Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk, Akra Barut’ta ki görüşmelerinde Kalite Belgesini  Psikolog Sabiha Akıncı’ya takdim etti.

 

  Sabiha Akıncı uzmanlık alanları ve uyguladığı yöntemlerle ilgili bilgi verdi.

 Sabiha Akıncı; “ Bireysel terapiler, aile danışmanlığı ve boşanma terapilerinin yanı sıra regresyon terapisi yani bilinçaltı terapisi modeliyle çalışıyorum. Regresyon terapisini daha detaylı anlatmam gerekirse; Yaşadığınız problemin bilinçaltında ana kaynağına iniyoruz. "Ama hiçbir şey hatırlamıyorum ki" diye düşünebilirsiniz. Sizinle ilgili tüm kayıtlar bilinçaltında mevcut ve bunlar silinmez. Bizim amacımız da zaten bu negatif kayıtları silmek değil, sizdeki negatif etkisini dönüştürmek. Regresyon terapisini 14 yaş ve üzeri bireylere uyguladığımız gibi daha küçük yaşlardaki çocuklar için de anne ve baba ile bu çalışmayı gerçekleştirip çocukların travmalarına inmek mümkün. Regresyon terapisi hangi durumlarda uygulanır:

 Panik atak, Taciz, tecavüz, travmalar, tırnak yeme, alt ıslatma, depresyon, dikkat eksikliği, anne karnı travmaları, öfke problemleri, alkol, sigara kullanımı vs… Daha sayamadığım birçok psikolojik rahatsızlığın yanı sıra, değersizlik, sevgisizlik, bolluk bereket negatif döngüsü, yetersizlik gibi pek çok durumlarda kullanılabilir ve ayrıca; tırnak batması, kas ağrıları, boğaz ağrıları, kanser, kulak çınlaması gibi pek çok fiziksel rahatsızlıklarda kullanılabilen bilimsel bir yöntemdir.  Kesinlikle hipnoz değildir. Seans içinde iyileşme ve dönüşüm başlar. Hızlı ve etkili bir yöntemdir.” Dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.