Muğla'da ormanı yakan şahıstan akıl almaz savunma geldi
Muğla'nın Menteşe ilçesinde 30 Temmuz Pazar günü Kızıldağ mevkiinde 10 dönüm ormanlık alanın kül olmasına sebep olan 25 yaşındaki F.K. adliyeye sevk edildi. Şizofreni hastalığı bulunduğu öğrenilen F.K. Muğla'nın üzerinde büyü olduğu ve büyüyü bozmak için ormanı yaktığını söyledi.
KAMERALARA YAKALANDI
Akşam saatlerinde Menteşe ilçesi Kızıldağ mevkiinde başlayan orman yangınının hemen ardından vatandaşlar tarafından yanan sahaya yakın bir yeden genç birisinin hızla uzaklaştığını fark etti. Bu sırada vatandaşlar cep telefonu ile kaçan kişiyi görüntüledi.
ŞİZOFRENİ HASTASIYMIŞ
Vatandaşlar cep telefonu ile çektikleri görüntüleri Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şüpheliyi üzerindeki giyim eşyalarından çevredeki güvenlik kameralarını tarayarak yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından sorgulanan şüpheli 25 yaşındaki F.K.'nın şizofreni rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi.
"BÜYÜ" SAVUNMASI
Şüphelinin gaipten sesler duyduğu, Muğla'nın üzerinde büyü olduğu ve büyüyü bozmak için ormanı yaktığını itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Muğla adliyesine sevk edildi. Yangında yaklaşık 10 dönüm ormanlık alan zarar görmüştü.

Kaynak: İHA
Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Kars’ta “Terörsüz Türkiye” Hedefi İçin Güvenlik Toplantısı Gerçekleştir…

ARİAD'dan Emniyet Müdürü Ekici'ye ziyaret

2 yıl öncenin videosu halka arz lansmanı gibi gündeme getirildi

Alihan Kuriş’in de bulunduğu 49 şüpheli hakkında operasyon: 30 gözaltı

Hikmet Hacıyev: "Bizim Başka Ailemiz Yoktur, Türk Dünyası Bizim Ailemiz…
