BAŞKAN ESEN MUHTARLARI DİNLEDİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Temel hizmetleri planlı bir şekilde sürdürdüklerini söyleyen Esen, muhtarlardan gelen talepleri de çalışma planına eklediklerini kaydetti. 

14 Mart 2023
BAŞKAN ESEN MUHTARLARI DİNLEDİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, sık sık muhtarlarla bir araya gelerek talepleri dinliyor. Çalışmalarını, mahallelerdeki eksiklere ve mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına ona göre planladıklarını belirten Esen, bunu yaparken muhtarların kendilerine ilettiği talep ve önerilerin önemli olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz haftalarda sağanak yağış nedeniyle tahrip olan yol, köprü ve dere yataklarında sürdürdükleri çalışmaları da ele aldıklarını dile getiren Başkan Esen, “Muhtarlarımızı sadece dinlemiyoruz. Onların ilettiği talepleri ivedilikle yerine getiriyoruz. Çünkü bu talepler, halkımızdan gelen taleplerdir. İlçemizde devam eden çalışmalar hakkında muhtarlarımızı da bilgilendirdik” şeklinde konuştu.

ORTAK NOKTAMIZ HALK

Muhtarlar ile iş birliği içerisinde çalıştıklarını söyleyen Başkan Esen, yerel yönetimlerin ortak noktasının halk olduğunu belirtti. Halkın gerçek sorunlarına çözüm bulmada muhtarların önemli rol oynadığını kaydeden Esen, “Muhtarlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Bazen ben onları ziyaret ediyorum. Tek başıma, ‘muhtarım ben geliyorum’ diye arıyorum. Çay içip mahalle ile ilgili konuşuyoruz. Burada hepimizin ortak amacı halka en iyi şekilde hizmet vermektir. Bunu yaparken de halktan gelen talepleri önceliğe göre planlamaya alıyoruz. Ayrıca yurttaşlarımız, yaptığımız çalışmaların sonuçlanıp sonuçlanmadığını muhtarlardan öğrenmiş oluyor. Halkımıza ulaşmak için bütün iletişim kanallarını kullanıyoruz” diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.