12 BİN KİŞİYE ÇORBA DAĞITILDI

Antalya’da bir ay içinde 12 bin kişi erken saatte işe, okula giderken Muratpaşa Belediyesi’nin dağıttığı çorbadan içti. 

09 Ocak 2023
12 BİN KİŞİYE ÇORBA DAĞITILDI

 Muratpaşa Belediyesi, daha güneş doğmadan işe, okula gitmek için evinden çıkanlara Çallı durağı ve eski sanayi sitesi girişinde kurulan noktalardan sıcak çorba ikram ediyor. Hafta içi her gün saat 06.30’da başlayan dağıtım 09.00’a kadar devam ediyor.

 Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa’da dayanışma ağlarını her geçen büyütmek için çalıştıklarını söyledi. Aşevinden günde bin 500 haneye gıda yardımında bulundukları, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik beslenme öğünü programını başlattıklarını kaydeden Uysal, ücretsiz çorba dağıtımına ise 1 ay önce başladıklarını aktardı. Başkan Uysal, bugüne kadar 12 bin kişinin dağıtım noktalarına gelerek günün ilk öğününü çorbayla yaptığını aktardı. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.