‘HARAM HAKKIM’ TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDAKİ YERİNİ ALDI…

 

08 Aralık 2022
‘HARAM HAKKIM’ TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDAKİ YERİNİ ALDI…

Deha Duygu Sayar ‘Haram Hakkım’ ile dikkatleri üzerine çekti.
‘Buz’ adlı şarkısıyla müzik dünyasında adından söz ettiren Fantezi-Pop müziğinin güçlü sesi Deha Duygu Sayar, şimdide ‘Haram Hakkım’ adındaki tekli çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.

2014 yılında “O Ses Türkiye” yarışmasında elde ettiği çeyrek finalin ardından Ebru Gündeş’e,  back vokal yapan  Sayar hız  kesmeden sahne çalışmalarıyla beraber sürdürdüğü müzik çalışmalarına da yeni teklisi ‘Haram Hakkım’la devam ediyor.

Sözleri Melda Gürbey’e, müziği Berk Telkıvıran’a ve mix- mastering’i Serkan Boz’a, ait olan ‘Haram Hakkım’ ile dikkatleri üzerine yeniden çekmeyi başaran Sayar’ın İzmir’de çekilen klibinin yönetmenliğini Ali Karakış üstlendi.

Bir yandan müzik çalışmalarına devam eden Deha Duygu Sayar, yeni yılda sürpriz projelerinin olduğunun müjdesini de verdi.

‘Haram Hakkım’ tüm dijital platformlardaki yerini aldı…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.