2033 SOKAK’TA ÇALIŞMA BAŞLADI
Muratpaşa Belediyesi, Antalya’nın iki ana ulaşım aksı Bülent Ecevit ve Barınaklar bulvarlarını birbirine bağlayan Çağlayan Mahallesi 2033 Sokak’ta yenileme çalışmalarına başladı.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin cadde ve sokak yenileme çalışmaları devam ediyor. 8 yıl içinde 400 kilometreden uzun cadde ve sokağa baştan sona yenileyen Muratpaşa Belediyesi, yeni haftada Çağlayan Mahallesi’nden iş başı yaptı. Kentin ana ulaşım akslarından ve birbirine paralel uzanan Bülent Ecevit Bulvarı ve Barınaklar Bulvarı’nı bağlayan 2033 sokakta Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, eski asfaltın sökümüne başladı.

Çalışmaların bu hafta tamamlanması hedeflenirken iki bulvarı birbirine bağlayan sokakta taşıt trafiği kontrollü olarak sağlanıyor. Yetkililer, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyulması konusunda uyarıda bulundu.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

ARİAD'dan Emniyet Müdürü Ekici'ye ziyaret

2 yıl öncenin videosu halka arz lansmanı gibi gündeme getirildi

Alihan Kuriş’in de bulunduğu 49 şüpheli hakkında operasyon: 30 gözaltı

Hikmet Hacıyev: "Bizim Başka Ailemiz Yoktur, Türk Dünyası Bizim Ailemiz…

GSB Kültür ve Sanat Okulları’nda Çocuklar Hem Eğleniyor Hem Zihinlerini…
