SONSUZA DEK

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kars’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayasıyla düzenlenen gecede “Cumhuriyetimizin ilanı gibi Kars’ımızın kurtuluşunun da birbirimizle gurur duyan yurttaşlar olarak sonsuza kadar kutlanmasını temenni ediyorum” dedi. 

31 Ekim 2022
SONSUZA DEK

 Başkan Uysal, Antalya Kars-Ardahan-Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Kars’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü dolayasıyla düzenlenen geceye katıldı. Dernek Başkanı Ferhat Cemtosun’un ev sahipliğinde gerçekleşen gecede konuşan Başkan Uysal, “Kars’ımızın kurtuluşunun 1002’nci, 10 bin 2’nci yıl dönümü de kutlansın. Tıpkı Cumhuriyetimiz gibi. Birlikte kültürüyle, sevgi ve saygıyla, birbirimizle gurur duyan yurttaşlar olarak sonsuza kadar kutlanmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Gecede, Dernek Başkanı Cemtosun, günün anısına Başkan Uysal’a plaket takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.