BÜYÜKŞEHİR ‘FİFA 22 CUMHURİYET TURNUVASI’ DÜZENLEYECEK

18 Ekim-2 Kasım arası online kayıt 

18 Ekim 2022
BÜYÜKŞEHİR ‘FİFA 22 CUMHURİYET TURNUVASI’ DÜZENLEYECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında

“FIFA 22 Cumhuriyet Turnuvası” ve çeşitli etkinlikler düzenleyecek. 5 Kasım Cumartesi günü AKM’de ‘Cumhuriyet için oyna’ sloganıyla düzenlenecek etkinlikler için 18 Ekim-2 Kasım arasında online kayıt yapılacak.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” etkinlikleri kapsamında 5 Kasım Cumartesi günü 10.00-20.00 saatleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) “FIFA 22 Cumhuriyet Turnuvası” düzenleyecek. 

Dlive, Antalyaspor, Decathlon, Warpick Espor & Organizasyon ve Agora Alışveriş Merkezi’nin de destek ve işbirliği yaptığı turnuvaya 13 yaş üzeri Antalya’da ikamet eden herkes ücretsiz katılabilecek. 

PARA ÖDÜLÜ VE SÜRPRİZ HEDİYELER  

“FIFA 22 Cumhuriyet Turnuvası” kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından birinciye üç bin (3.000) ₺, ikinciye iki bin (2.000) ₺, üçüncüye bin (1000) ₺, dördüncüye beş yüz (500) ₺ olmak üzere toplam 6 bin beş yüz TL para ödülü verilecek. Cumhuriyet için oyna sloganıyla turnuvaya katılan kişilere ayrıca çekilişle sürpriz hediyeler verilecek.

BAŞVURU ONLİNE

‘’FIFA 22 Cumhuriyet Turnuvası’na katılmak isteyenler 18 Ekim -2 Kasım tarihleri arasında   www.abbsporhizmetleri.com  internet adresinde yer alan online formu doldurarak kayıt olabilecek. Turnuva ile ilgili bilgi almak isteyenler 321 24 70  numaralı telefondan bilgi alabilecek. 

  ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

“FIFA 22 Cumhuriyet Turnuvası” kapsamında ayrıca söyleşiler ve sportif etkinler düzenlenecek ve canlı müzik olacak. Söyleşilerden ilki,  5 Kasım öğleden önce; Dünya’da ve Türkiye’de canlı yayın platformları arasında büyüme hızında trendlerde olan Dlive canlı yayın platformunun COO’su ve Türkiye Platform Başkanı Metin Redjebi  ‘’E-Spor ve Yayıncılık’’ hakkında olacak. İkinci söyleşi ise Antalyaspor E-spor oyuncuları ve idari manejeri, ‘’E-Sporda Kariyer’’ hakkında olacak. ATSO Güzel Sanatlar Lisesi müzik grubu da turnuva kapsamında akustik konser verecek.

Turnuva devam ederken Dechatlon tarafından AKM bahçesine spor etkinlik alanları kurulacak ve bu alanlar ve Büyükşehir Belediyesi ASFİM step aerobik kursiyerlerinin gösterisi ile katılımcılar gün boyunca sporu hem sanalda hem de gerçek hayatta yaşamış olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.