DOĞA KAMPINDA YENİ DÖNEM KAYITLARI AÇILDI

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin çocukları bilgisayar başından kaldıran, cep telefonunu bir kenara bıraktıran yaz kampında bir dönem daha sona erdi. 26 Temmuz Salı günü başlayacak yeni dönem için kayıtlar belediyenin internet sitesi üzerinden devam ediyor. 

22 Temmuz 2022
DOĞA KAMPINDA YENİ DÖNEM KAYITLARI AÇILDI

 Muratpaşa Belediyesi’nin 2 milyon 630 bin metrekare genişliğiyle Türkiye’nin bir şehir merkezindeki en büyük yeşil alanı Zeytinpark’ta düzenlediği doğa kampında üçüncü dönem sona erdi. Sosyal Fırsat Eşitliği ve Teknoloji Okuryazarlığı Geliştirme Derneği, Ata Doğa İzcilik Gençlik Spor Kulübü iş birliğinde gerçekleşen üç günlük kamp için çocuklar, salı öğle saatlerinde kampta bir araya geldi.

Kampın tanıtımı ve kuralların anlatılmasının ardından çadır kurma eğitimiyle çocuklar kampa yerleşti. İlk günün oyunlar ve Zeytinpark’ta yürüyüşle devam ettiği kampta saat 23.00’ü gösterdiğinde herkes çadırında uykuya geçti. Kampta ikinci gün saat 08.00’de başladı. Birlikte yapılan kahvaltının ardından çocuklar ipli tırmanıştan afet çantası hazırlamaya ve doğada yaşamanın inceliklerinin öğretildiği eğitimlere katıldı. Kampın son gününde ise sosyal medya kullanımı, nefes ve kahkaha terapisi, yaratıcı drama ve felsefe eğitimi, dron ve robotik-kodlama atölyeleri düzenlendi. Çocuklar, öğle saatlerinde kamptan ayrıldılar.

Muratpaşa Belediyesi’nin çocukları bilgisayar başından kaldıran, cep telefonunu bir kenara bıraktıran yaz kampında yeni dönem 26 Temmuz Salı başlayacak. 10-15 yaş grubuna yönelik kamp, her hafta üçer günlük dönemler halinde eylülün ilk haftasına kadar devam edecek. Kamp için kayıtlar belediyenin internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.