BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ MARMARİS YANGININDA AKTİF GÖREV ALIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarında aktif görev alıyor. 

22 Haziran 2022
BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ MARMARİS YANGININDA AKTİF GÖREV ALIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi, orman yangını felaketini yaşayan Marmaris’in yardımına koştu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından, Muğla'nın Marmaris ilçesinde Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkiinde ormanlık ormanlık alanda çıkan yangına müdahale için görevlendirilen 4 ildeki ekiplerden biri olan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi çalışmalara başladı. Yangının hemen ardından söndürme çalışmalarına destek vermek üzere yola çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi yangın bölgesine varır varmaz çalışmaya başladı.  

SÖNDÜRME VE SOĞUTMA ÇALIŞMALARINA DESTEK

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangında, Marmaris Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkisindeki çalışmalara katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri söndürme ve soğutma çalışmalarında görev alıyor.  Büyükşehir Belediyesi’ne ait arozözler de Dalaman havaalanında helikopterlere su takviyesi yapıyor. Büyükşehir Belediyesi dozeri ise yangın bölgesinde şerit açma çalışması yapıyor. 

7 ARAÇ 17 PERSONEL GÖREV ALIYOR

Yangını haber alır almaz iki arozöz ve iki itfaiye aracı, bir tır, bir dozer, bir personel taşıyıcı araç ve 17 personel ile hızla bölgeye giden Büyükşehir Belediyesi ekipleri yangının söndürülmesinde önemli bir görev alıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.