USTA GAZETECİLER GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEK

Ankara’nın deneyimli gazetecileri Ünsal Ünlü ile Sedat Bozkurt, Konyaaltı Belediyesi ve Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şubesi’nin ev sahipliğinde ‘sıcak gündemi’ değerlendirecek. 

31 Mayıs 2022
USTA GAZETECİLER GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEK

 Konyaaltı Belediyesi, alanında uzman gazetecileri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Geçen hafta ekranın sevilen yüzü gazeteci-yazar Buket Güler’i ağırlayan Konyaaltılar, bu hafta sonu da Ankara’nın nabzını tutan gazetecilerle buluşacak. ÇGD Akdeniz Şubesi ile ortak düzenlenecek söyleşide gazeteciler Ünsal Ünlü ile Sedat Bozkurt ‘Gazeteciler Sıcak Gündemi Değerlendiriyor’ adlı etkinlikle vatandaşların sorularını yanıtlayacak. 4 Haziran Cumartesi Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda saat 14.00’te başlayacak söyleşide Ünlü ve Bozkurt, Türkiye’de yaşanan olaylara farklı bir bakış sunacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.