KEPEZ BELEDİYESİ KREŞLERİNDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi Teomanpaşa Şubesinin düzenlediği ‘Anneler Günü’ etkinliğine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Annelerimizin hakları hiçbir zaman ödenmez. Değeri biçilemeyen bir şey varsa oda annelerimizin varlığıdır” dedi. 

17 Mayıs 2022
KEPEZ BELEDİYESİ KREŞLERİNDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi Teomanpaşa Şubesi tarafından ‘Anneler Günü’ etkinliği düzenlendi. Kepez Belediyesi’nin Sosyal Yardım Merkezi etkinlik salonunda düzenlenen programa kreş ve gündüz bakım evinde eğitim gören çocukların anneleri katıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, bu güzel etkinlikte annelerin mutluluğuna ortak oldu. Başkan Tütüncü, masaları tek tek gezerek, annelere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi çalışanlarını da düzenledikleri Anneler Günü etkinliğinden dolayı kutladı. Annelerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini dile getiren Başkan Tütüncü, “Değeri biçilemeyen bir şey varsa oda annelerimizin varlığıdır” dedi.

BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ

“Biz sizlerle bir belediye başkanı, bir hemşehri hukukunun ötesinde her zaman bir aile olabilmeyi arzu ettik ve istedik.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “14 yıldır bütün çalışmalarımızın temelinde bu oldu. Biz kocaman bir aileyiz. Biz birbirimizin sevinciyle sevinen, birbirimizin hüznüyle hüzünlenen, güçlü, kuvvetli kocaman bir aile olduk. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Nasrettin Hoca Kreşlerimizin düzenlediği bu etkinliği bu anlamda çok kıymetli buluyorum.  Bu kıymetli buluşmaları, Dünyanın en kıymetli varlıkları annelerimizin özel gününü kutlayarak daha da kıymetlendirelim istedik. Bizim için yılın her günü anneler günü… Hepinizi çok seviyoruz. Bu güzel etkinliği düzenledikleri için Nasreddin Hoca Kreşlerimizin bütün emektarlarına, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Onlar ne kadar güzel etkinlik düzenlerlerse düzenlesinler sizler gelmezseniz bu güzellikler olmaz. Biz sizlerle sevgi ve saygıyı büyüterek geleceğe yürüyeceğiz. Çocuklarımız sevgiyle büyüyecekler.” diye konuştu.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.