HAYDİ, ANTALYA SPORA!

ASFİM kurs kayıtları başladı 

18 Nisan 2022
HAYDİ, ANTALYA SPORA!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde (ASFİM) kurs kayıtları başladı. Kurslar için 30 Nisan’a kadar online kayıt yapılacak, dersler ise 9 Mayıs’ta başlayacak.


 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM, vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya devam ediyor. ASFİM'in ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların yeni dönem kayıtları için 18 -30 Nisan tarihleri arasında internet adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.

YETİŞKİNLERE FITNESS, ZUMBA

ÇOCUKLARA CİMNASTİK 

Profesyonel eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sunan ASFİM'lerde fitness, step-aerobik, pilates, zumba, çocuklar için temel cimnastik dersleri ve parkinson hastaları için egzersiz kursları verilecek. ASFİM'in kurslarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşların, www.abbsporhizmetleri.com adresinden 30 Nisan tarihine kadar online başvuru yapmaları gerekiyor. ASFİM’de kurslar 9 Mayıs’ta başlayacak.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.