BÜYÜKŞEHİR GÖNÜLLÜLER İÇİN PROJE YAZMA EĞİTİMİ VERDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde başlattığı Genç Antalya Gönüllüleri programına katılan gençleri güçlendirecek çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda genç gönüllüler için ‘Proje Yazma’ eğitimi verildi. 

16 Nisan 2022
BÜYÜKŞEHİR GÖNÜLLÜLER İÇİN PROJE YAZMA EĞİTİMİ VERDİ

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü ve Eğitmen Hayat Ekici Gürkan tarafından verilen eğitimde; “Proje ve proje döngüsü nedir?” “Proje sorun, hedef ve strateji analizi, faaliyet planlama” gibi konularla ilgili çalışma yapıldı. Eğitimin son bölümünde ise grup çalışması yöntemiyle gençlerin örnek sorunlar üzerinde çalışması ve proje ön çalışmalarını tamamlaması sağlandı. 

GENÇ ANTALYA GÖNÜLLÜLERİ PROGRAMI NEDİR?

Genç Antalya Gönüllüleri Programı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından gönüllülük esası ile Antalyalı gençleri bir araya getirme hedefiyle oluşturuldu. Program kapsamında gençlerin gönüllülük deneyimi yaşaması, belediye projelerinde yer alması ve kendi projelerini yürütebilmelerine yönelik destekler yer alıyor. “Genç Antalya Gönüllüleri” programı için 321 24 70 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.