EN GÜZEL BAHÇE, BALKON YARIŞMASI BAŞLIYOR

“Çevremizi Birlikte Güzelleştiriyoruz” 

22 Mart 2022
EN GÜZEL BAHÇE, BALKON YARIŞMASI BAŞLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan en güzel bahçe, balkon ve teras yarışmasına başvurular 28 Mart Pazartesi günü başlıyor. Bu yıl “Çevremizi Birlikte Güzelleştiriyoruz” sloganıyla düzenlenecek yarışmada son başvuru tarihi 13 Mayıs 2022. 

 

Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerini kapsayan En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması çevre bilincini ve sevgisini arttırmayı amaçlıyor. Yarışma başvuruları 28 Mart-13 Mayıs tarihleri arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne elden teslim edilecek. 

9 KATEGORİDE 90 BİN TL ÖDÜL

5. En Güzel Bahçe, Balkon, Teras Yarışması'nda en güzel balkon (açık balkon, kapalı balkon), en güzel bahçe (konut bahçesi, apartman bahçesi, site bahçesi, iş yeri bahçesi, hobi bahçesi, kurakçıl peyzaj uygulama bahçesi) ve en güzel teras olmak üzere toplam 9 kategori de ödül verilecek. Her kategorinin birincilerine 5 bin TL, ikincilerine 3 bin TL ve üçüncülerine 2 bin TL olmak üzere toplam 90 bin TL para ödülü dağıtılacak. 

SEÇİCİ KURUL DEĞERLENDİRECEK

Yarışmanın seçici kurulu bu yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Antalya Kent Konseyi, Antalya Süs Bitkileri ve Mamülleri İhracatçıları Birliği ve ANTEPE İnşaat ve Ticaret A.Ş temsilcilerinden oluşuyor. Yarışma ile ilgili detaylı bilgi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin web sayfasından (http://www.bahcebalkonyarismasi.antalya.bel.tr ) temin edilebilir. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.