BÜYÜKŞEHİR ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ TÖRENLE KUTLADI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Belediye Hizmet Binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. 

18 Mart 2022
BÜYÜKŞEHİR ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ TÖRENLE KUTLADI

Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle tören düzenledi. Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleşen törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz, Başkan Danışmanları, daire başkanları, zabıta ve belediye personelleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz’ün Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Tören, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.