PLAY-OFF GRUBU BELLİ OLDU

Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı, Sultanlar Ligi’ne çıkacak takımların belli olacağı play-off serisi ilk ayağında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Adam Voleybol ve Adana Çukurova Belediyesi’yle mücadele edecek. Zor bir grupta yer aldıklarını belirten başantrenör Ali Kamberoğlu, “Antalya'mızı, kulübümüzü, Muratpaşa’mızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi. 

15 Mart 2022
PLAY-OFF GRUBU BELLİ OLDU

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde grubunu lider tamamlayarak Sultanlar Ligi’ne çıkacak 2 takımın belli olacağı play-off serisine kalan Muratpaşa’nın Sultanları, hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Play-off yarı final grubunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Adam Voleybol ve Adana Çukurova Belediyesi’yle aynı grupta yer alan Muratpaşa, cuma günü maçların oynanacağı Bursa’ya geçecek.

Takımda bazı oyuncuların hafif sakatları bulunurken başantrenör Ali Kamberoğlu, zorlu bir lig süreci geçirdiklerini söyledi. Ligde bitime 2 hafta kala liderliği garantilediklerini dile getiren Kamberoğlu, o dönemden itibaren play-off hazırlıklarına başladıklarını belirtti. Kamberoğlu, “Şu anda yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Çok ciddi sakatlıklarımız yok ama sonuçta takımda sakat oyuncular var. Zaten o kadar geniş bir kadromuz yok. Elimizdeki mevcut kadroyu en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Play-off serisine zihinsel olarak hazırlanmanın da ayrıca önemli olduğunu dile getiren Kamberoğlu, 22 – 24 Mart tarihleri arasında Bursa’da oynanacak play-offun ilk ayağında zorlu bir grupta olduklarını söyledi. Kamberoğlu, “Biz orada da Antalya'mızı, kulübümüzü, Muratpaşa’mızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Amacımız tabii ki ilk önce oradan gruptan çıkmak ve son 4’e kalmak. Bunun için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor” şeklinde konuştu.

Muratpaşa Belediyespor, Bursa’da, play-off maçlarını TVF Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynayacak. 4 bin 440 seyirci kapasiteli salonda ilk maçında Muratpaşa’nın Sultanları İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle karşılaşacak. Maç, 22 Mart Salı saat 12.00’de başlayacak. Muratpaşa, ikinci maçını ise 23 Mart Çarşamba saat 14.00’te Çukurova Belediyesi’ne karşı oynayacak. Muratpaşa, 24 Mart Perşembe saat 13.00’te Adam Voleybol’la oynayacağı maçla grup maçlarını tamamlayacak. Guruplarda ilk 2’ye kalan takımlar final vizesi alacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.