KEMER BELEDİYE BAŞKANI NECATİ TOPALOĞLU BU HAMLESİYLE, SOLUM SAĞIM VE YİNE SOLUM BELLİ OLMAZ DER GİBİ!

 

16 Şubat 2022
KEMER BELEDİYE BAŞKANI NECATİ TOPALOĞLU BU HAMLESİYLE, SOLUM SAĞIM VE YİNE SOLUM BELLİ OLMAZ DER GİBİ!

 Ankara’da CHP’nin salı grup toplantısında 3 belediye meclis üyesiyle birlikte DSP’den CHP’ye geçen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 2018 yılında CHP’den aday adayı olmuş ve Aday gösterilmeyince 2018 Kasım ayında da AKP’nin daveti üzerine partiye katılarak Kemer Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Ak Parti’den Kemer Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Topaloğlu, basına yaptığı açıklamada, “Olaylar çok hızlı gelişti. Bundan sonra siyasi hayatıma Adalet ve Kalkınma Partisi saflarında Kemer’e hizmet ederek devam etmek istedim” demişti.

 Ak Parti’den kendisine tebliğ edilerek adaylığı kesinleşen Topaloğlu, Ak Parti’nin MHP ile yaptığı Cumhur İttifakı’nın Kemer adayı olarak Yusuf Üras’ı göstermesi ve vatandaşların yoğun tepkisi üzerine AK Parti’den istifa edip, DSP’ye geçmişti.

 Ve bugün yine bir karar değiştirerek CHP rozetini takan Kemer Belediye Başkanı Necati topaloğlu;  “Kemer'imize ve Bölgemizde bulunan 46615 Vatandaşımıza hizmetlerimizi bugünden itibaren Cumhuriyet Halk Partisinde(CHP) devam ettirme kararı aldık.” Dedi.

Sizce son durağı mı, yoksa rozetlerine yeni bir Sağ eklenir mi?

 

YEŞİLÇAM MEDYA

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

SEMA KANALICI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.