SICAK ASFALTI TAMAMLANAN ÜNİVERSİTE CADDESİ YAKINDA HİZMETTE

Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı ilçesinde Üniversite Caddesi devamındaki yeni yolun asfaltlama çalışmasını tamamladı. 5 bin 500 ton sıcak asfalt dökülen yeni yol yakında hizmete girecek. 

10 Şubat 2022
SICAK ASFALTI TAMAMLANAN ÜNİVERSİTE CADDESİ YAKINDA HİZMETTE

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaaltı ilçesi Üniversite Caddesi devamında başlatılan yeni yol açma çalışmasında asfaltlama işlemi de tamamlandı. Atatürk Bulvarı ve Eski İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı’nın yükünü azaltacak yaklaşık bir kilometrelik yeni yol peyzaj ve yol çizgi çalışmalarının ardından hizmete girecek. 

5 BİN 500 TON SICAK ASFALT SERİLDİ

Uncalı bölgesindeki birçok mahalleye ulaşımı kolaylaştıracak bir kilometrelik yolda başlatılan asfaltlama işlemi son kat asfaltın da atılmasıyla sona erdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilk olarak terasman seviyesine çıkarılan yola daha sonra sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Ekipler yeni yolda 5 bin 500 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yeni yolun yağmur suyu drenaj hattı, kaldırım ve yol aydınlatma çalışmaları da tamamlandı. Kuzeyden gelen havzanın suyunu ve mevcut yolun yağmur suyunu deşarj etmek için 4 metre genişliğinde 2.5 metre yüksekliğinde 2 gözlü menfez yapıldı.

PEYZAJ ÇALIŞMASI SONRASI AÇILACAK 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından açılan Akdeniz Üniversitesi’nin güney sınırındaki 30 metre genişliğindeki imar yolu 2 şeritli gidiş geliş olacak. Yaklaşık 7 milyon lira maliyetli yeni yol peyzaj uygulaması ve yol çizgi çalışmalarının ardından hizmete açılacak. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.