İSMAİL BALABAN İKİNCİ KEZ ŞALVAR GÜREŞİ DÜNYA ŞAMPİYONU

İsmail Balaban rakibini yenerek, ikinci kez Şalvar Güreşi Dünya Şampiyonluğu’nu kazandı. 

08 Şubat 2022
İSMAİL BALABAN İKİNCİ KEZ ŞALVAR GÜREŞİ DÜNYA ŞAMPİYONU

 Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü güreşçisi, Başpehlivan İsmail Balaban 2022 Şalvar Güreşi Dünya Şampiyonu oldu. Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen şampiyonada ASAT güreşçilerinden Mustafa Taş da üçüncülüğü kazandı.

 Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü başpehlivanları İsmail Balaban, Turan Balaban, Mustafa Taş, Osman Aynur, Mustafa Batu, Menderes Saltık ve Yusuf Can Zeybek de Şalvar Güreşi Dünya Şampiyonası’nda yer aldı. İsmail Balaban rakibini yenerek, ikinci kez Şalvar Güreşi Dünya Şampiyonluğu’nu kazandı. ASAT Spor Kulübü güreşçisi Mustafa Taş da üçüncü oldu.

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Manevi evladım İsmail Balaban’ı ikinci kez şampiyonluğu kazanmasından dolayı kutluyorum. Antalya’mızı ve ata sporumuzu tüm dünyaya tanıtan sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.