HALK VE ESNAF, ESNAF İNDİRİM KARTIYLA RAHAT BİR NEFES ALACAK!

 

07 Şubat 2022
HALK VE ESNAF, ESNAF İNDİRİM KARTIYLA RAHAT BİR NEFES ALACAK!

Esnaf İndirim Kartı’nın hızla yayılması ve bu karta üye olan esnafların artması neticesinde, kartı uygulamaya koyan Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk ile bir söyleşi gerçekleştirildi. Yeşilçam medya yönetim kurulu başkanı Köksal Selçuk;
“ Zamların ilacı olan, halka özel Esnaf İndirim kartı Antalya da Yeşilçam medya A.Ş tarafından uygulamaya konuldu. Halk, Esnaf İndirim kartı ile artık zamlardan etkilenmiyor.  Günümüzde artık gündem zam. Yeşilçam medya Antalya bulunan 500 firma ile yapmış olduğu indirim sözleşmesiyle halk ve esnaf arasında alışverişi artırıp Antalya ekonomisine hareketlilik getirme amacı güdüyor.  Özel hastaneler de %10- %25 arasında, anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında %3, Paçacı Şemsilerde %15, kafeler, restaurantlar, giyim, yeme-içme, diyetisyen,psikolog  ve daha birçok sektörde anlaşmalı firmalarda %3’ten %40’a kadar indirimler mevcut. Kısa bir zaman içinde Antalya da 17 bin üyemiz oldu. Amacımız esnaf kazansın halk kazansın.”dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.