Mobil Kuaför Tırı yangın bölgesinde

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Mobil Kuaför Tırı, Manavgat'ta yangından etkilenen mahallelerdeki 329 vatandaşa saç kesimi ve kişisel bakım hizmeti verdi 

04 Kasım 2021
Mobil Kuaför Tırı yangın bölgesinde

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Mobil Kuaför Tırı, Manavgat'ta yangından etkilenen mahallelerdeki 329 vatandaşa saç kesimi ve kişisel bakım hizmeti verdi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mobil Kuaför Tırı, kırsal bölgeleri karış karış dolaşarak, ücretsiz kuaförlük hizmeti sunmaya devam ediyor. Mobil kuaförün son durağı Manavgat’ın yangından etkilenen Yaylaalan, Sevinç, Tilkiler, Oymapınar, Bucakşeyhler, Dikmen, Güzelyalı, Saraçlı, Karavca ve Belenobası Mahalleleri oldu. 
329 VATANDAŞA HİZMET VERİLDİ
Ekipler 3 gün boyunca genç, yaşlı, çocuk 329 vatandaşa hizmet verdi. Sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde Manavgatlı vatandaşların saç kesimi ve bakımları yapıldı. Karavca Mahallesi İlkokulu ve Ortaokulu bahçesine park eden Mobil Kuaför, 78 çocuğun saç kesimini yaptı. Bazı vatandaşlara da kaldıkları konteyner evlerde hizmet verildi. Vatandaşlar, ayaklarına kadar gelen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.