Kasada para bulamayınca güvenlik kameralarını çaldılar

Antalya’da bir börekçiye giren 3 hırsız, kasada para bulamayınca güvenlik kameralarını çaldı. Polis ekipleri tespit ettiği hırsızları kısa sürede yakaladı. 

04 Kasım 2021
Kasada para bulamayınca güvenlik kameralarını çaldılar

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde geçtiğimiz günlerde ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. İstiklal Mahallesinde bulunan börekçiye giren 1 şahıs, işe koyulmadan önce börekçide bulunan güvenlik kameralarını etkisiz hale getirdi. Üzerinde kapüşonlu mont ve maske taktığı görülen şahıs, önce yan yana duran 2 kameranın yönünü çevirdi. Ardından kablolarını keserek görüntü aktarımını etkisiz hale getirdi. Kasanın kilidini kırarak açan hırsız, kasada para bulamayınca güvenlik kameralarını çaldı. İstediğini bulamayan hırsız dışarıda bekleyen 2 şahıs ve çaldığı güvenlik kameraları ile olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Sabah saatlerinde iş yerine gelen iş yeri sahibi hırsızlık olduğunu fark etti. Yaşanan hırsızlık olayını polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı. Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda, hırsızlık olayını gerçekleştiren E.G., S.Ş. ve E.T. isimli şahısların olduğu tespit edildi. Polis ekiplerince şüpheli şahısların ikametlerine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonla E.G., S.Ş. ve yaşı küçük E.T gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edilen şahıslardan E.T ve S.Ş. serbest bırakılırken E.G. isimli şahıs tutuklanarak Alanya L tipi cezaevine gönderildi.

Ayrıca, iş yerinden çalınan güvenlik kameraları iş yeri sahibine teslim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.