Antalya Maltepe(Fatma Anadolu) deplasman da İzmir İzgem i farklı yenerek Antalya ya dönüyor

Antalya Maltepe(Fatma Anadolu) deplasman da İzmir İzgem i farklı yenerek Antalya ya dönüyor. Türkiye deplasmanı kadınlar 1 liginde oynadığı 4 maçın 3 ünü kazanarak 3.siraya yükseldi. 

01 Kasım 2021
Antalya Maltepe(Fatma Anadolu)  deplasman da İzmir İzgem i farklı yenerek Antalya ya dönüyor

Antalya Maltepe(Fatma Anadolu)  deplasman da İzmir İzgem i farklı yenerek Antalya ya dönüyor.   Türkiye deplasmanı kadınlar 1 liginde  oynadığı 4 maçın 3 ünü kazanarak  3.siraya yükseldi. Tecrübeli ve genç oyuncuların  yer aldığı takımız her geçen gün daha uyumlu ve daha umut veren bir oyun sergiliyor. Sezona çok gec başlamasına rağmen ligde aldığı galibiyetler ile zirveye oynayacağını  gösterdi.  Kadrosunda Nalan Çolak  Oral, Esra Karaman gibi tecrübeli oyuncularının  yanında 12 yaşında 3 oyuncu bulunuyor.  Sevil Ay ,Songül ve Hicranın etkili oyunu kale de Hatice Gören in  performansıyla İzmir İzgem  deplasmanında rahat galibiyet aldı. Baş antrenör Sertan Sarpaş  çok kısa süre  alışma şansımız olmasına rağmen   takımı toparladık her gece gün daha iyi bir oyun sergiyoruz. Antalyalı hentbol severlere  keyif veren bir oyun oynamak hedefimiz. Bu hafta ki Bursa Mudanya maçımıza en iyi şekilde hazırlanarak galip gelmek istiyoruz. İzmir İzgem maçın da iyi savunma yaptık  doğru atış pozisyonlarını bulana kadar topu kullandık.   Bizim takımımız  adına  12 yaşında Nazlı Kaya  nın  gol atması sevindirici  bir gelişmeydi. Gazel Dikme ve Ayşegül Pestil  gibi 12 yaşındaki oyuncularımızın   bu ligde süre almaları gelişimleri açısından son derece önemli.  Kazanmayı alışkanlık haline getirip Antalyayı en iyi biçimde temsil etmek istiyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.