Kontrolden çıkan araç üst geçit üzerinde takla attı

Antalya’da kontrolünden çıkan araç, üst geçit üzerinde takla attı. Kazada sürücü ve otomobilde yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı.Kaza, Muratpaşa ilçesi İller Bankası kavşağı Gazi Bulvarı üst geçit üzerinde, gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. 

04 Eylul 2021
Kontrolden çıkan araç üst geçit üzerinde takla attı

Antalya’da kontrolünden çıkan araç, üst geçit üzerinde takla attı. Kazada sürücü ve otomobilde yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı.
Kaza, Muratpaşa ilçesi İller Bankası kavşağı Gazi Bulvarı üst geçit üzerinde, gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07 ANB 883 plakalı aracın sürücüsü H.B., üst geçit üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yolun solundaki bariyerlere çarparak takla attı. Kaza sonucu sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı.
Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.