Yeşilçam Medya tarafından düzenlenen Akdeniz ödülleri gecesinde Taner Şahin Ödül Aldı

Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Danışmanı Taner Şahin , Yeşilçam Medya tarafından düzenlenen Akdeniz ödülleri gecesinde ‘En İyi Medya” ödülünü aldı. 

12 Ağustos 2021
Yeşilçam Medya tarafından düzenlenen Akdeniz ödülleri gecesinde Taner Şahin Ödül Aldı

Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz sahibi   ve Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Danışmanı Taner Şahin , Yeşilçam Medya tarafından  düzenlenen Akdeniz ödülleri  gecesinde ‘En İyi Medya” ödülünü aldı.

Yeşilçam Medya Tarafından düzenlenen ödül töreninde Antalya Haber Takip Gazetesi ve İmtiyaz Sahibi ayrıca Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Danışmanı Taner Şahin ödülünü 22.dönem Milletvekili Tuncay Ercenk, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis üyesi Hüseyin Sarı , önceki dönem Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün ellerinden aldı. Taner Şahin  "Benim için güzel bir ödül oldu. Gazetecilik onurlu bir meslek.  Mesleğimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Ödül için Yeşilçam Medya’ya , desteklerini esirgemeyen ekibime teşekkür ediyorum.  " dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.