Kemer Belediyesi mahalle muhtarlarına yangın tüpleri dağıtıyor

Kemer’de olası yangın ihtimallerine karşı mahalle muhtarlarına yangın tüpleri dağıtılıyor. 

12 Ağustos 2021
Kemer Belediyesi mahalle muhtarlarına yangın tüpleri dağıtıyor

Kemer Belediyesi olası bir yangın ihtimaline karşı muhtarlara yangın tüpü desteği vermeye devam ediyor. 6 kiloluk 10 adet yangın tüpü Merkez Mahallesi Muhtarı Yusuf Salova ve Yeni Mahalle Muhtarı Münevver Erkal’a teslim edildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında “ Olası bir yangına karşı ilk müdahale oldukça önemli. Bu bakımdan özellikle bölgemizde yer alan muhtarlarımıza 6 kiloluk 10 adet yangın tüpünü teslim ettik. Bölgemizde kısa bir süre önce çıkan ve anında müdahale ile söndürülen orman yangınlarında, yangın tüplerinin ilk müdahalede ne kadar etkili olduğunu gördük. İnşallah bu kötü günleri kazasız belasız, el birliği ile atlatacağız. Kemer Belediyesi olarak bu konuda her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.