Akıncı Üssü davasında karar

15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sonrası görülen kritik davalardan biri olan Akıncı Üssü'nde mahkeme heyeti kararını açıkladı. Sivil imamlara 79'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. 

26 Kasım 2020
Akıncı Üssü davasında karar

Son dakika… Akıncı Üssü davasında karar

15 Temmuz 2016’daki FETÖ’nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü’ndeki eylemlere ilişkin görülen davada karar günü…

Sivil imamlar ile Ankara’yı bombalayan pilotların da arasında bulunduğu 365’i tutuklu 475 sanık hakkında verilen kararlar açıklanıyor.

– Sivil imamlar Kemal Batmaz, Hakan Çiçek, Nurettin Oruç ve Harun Biniş; “Anayasa’yı ihlal”, “Cumhurbaşkanına suikast”, “77 kişiyi kasten öldürmek” suçundan 79’ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.