ESNAF İNDİRİM KARTI

ESNAFTAN HALKA İNDİRİM KARTI !!! 

06 Kasım 2020
ESNAF İNDİRİM KARTI

Esnaftan halka Esnaf İndirim Kartı:Yeşilçam Medya A.Ş yönetim kurulu başkanı Köksal Selçuk önderliğinde başlatılan bir projedir.Esnaf İndirim Kartının esnaf ve halkla tanışmaya başladığını söyleyen Köksal Selçuk sözlerine şu şekilde devam etti;
Esnaf İndirim Kartı kredi kartı değildir ayrıca herhangi bir aidat ödemesi yoktur. Bu projedeki esas amaç yerel esnafı kalkındırmaktır.Covid 19 dan dolayı Halkımız kadar esnafımız da maddi zorluk içerisindedir. Bu zorluk içinde  iş yeri kirasını ödeyemez durumda olan esnafımız buna ek olarak eleman maliyetlerini de karşılayamadığı için eleman çıkarma yoluna gitmek zorunda kalmaktadır. Halihazırda AVM lerin önünü kesmesiyle savasıp ayakta kalmaya çalışan esnafımız pandemi şartları nedeniyle bu sıkıntılara göğüs geremez hale gelmiştir. Biz de bu projeyle hem halkımız indirimden faydalansın hem de Esnafımız kazanç sağlasın istiyoruz.
Şu anda Esnaf İndirim Kartı uygulamamız Antalya ve 19 ilçesinde kullanılmaya başlamıştır.Gelen talepler üzerine bu uygulama zamanla Türkiye genelinde kullanılacaktır.
ANTALYA MAHALLE MUHTARLARINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 
Yeşilçam Medya ESNAF İNDİRİM KARTI tanıtımı için kahvaltı düzenledi.Antalya Mahalle Muhtarlarının Katılımıyla Gerçekleşen kahvaltıda Esnaf İndirim Kartı Antalya mahalle Muhtarlarından büyük ilgi gördü ve mahalle muhtarları Esnaf İndirim Kartına tam destek oldular. Sayın Selçuk;''Yeşilçam Medya olarak degerli Muhtarlarımıza saygı ve teşekkürlerimizi sunarız'' dedi.
ESNAF İNDİRİM KARTINI TESK KARTLA KARIŞTIRMAYIN 
Türkiye esnaf ve sanatkarlar odasının çıkarmış olduğu tesk kart sadece esnaflar içindir. Fakat Esnaf İndirim Kartı aynı zamanda halka da arz edilmiştir.Esas amaç Esnaf ve Halkın etkileşim içinde olup karşılıklı kazanç sağlamalarıdır.
ESNAF  BU KARTI NASIL  KULLANACAK?
Yeşilçam Medya olarak esnafımız ile indirim sözleşmesi yapıyoruz.Esnafımızın iş yerinin iç dış resimlerini çekerek www.esnafindirimkarti.com web sitemizde yayınlıyoruz. Yayınlanan içerikte Esnafın adres, iletişim, yol tarifi ve anahtar kelime yer almaktadır.Buradaki amaç Esnafın reklamının yapılmasının yanısıra  Esnaf İndirim Kartı kullanan müşterilerin Esnafa kolaylıkla ulaşabilmesidir.
VATANDAŞ BU KARTI NASIL TEMİN EDEBİLİR?
05057747447 Numaralı telefonu arayarak Esnaf İndirim Kartı isteyebilirler.Kısa süre içinde kurye ile adrese teslim edilir.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.