Şehirlerarası otobüs şoförü yolcuların canını tehlikeye attı: Bir elinde telefon, bir elinde çekirdek

Şehirlerarası otobüs şoförü, yolculuk sırasında yaptıkları ile otobüste bulunan yolcuların canını tehlikeye attı. Bir elinde telefon ile sosyal medyaya bakan şoför, diğer elinde de çekirdek çitledi. Şoförün bu anları bir yolcu tarafından kayıt altına alındı.  

01 Ekim 2020
Şehirlerarası otobüs şoförü yolcuların canını tehlikeye attı: Bir elinde telefon, bir elinde çekirdek

 
Denizli-Antalya seferini yapan otobüste bulunan ve kardeşi ile yolculuk yapan Enes Külahlı, otobüs şoförünün cep telefonu ile ilgilendiğini fark etti. Otobüs şoförünü takip eden Külahlı, şoförün bir eliyle telefon kullandığını, diğer eliyle de çekirdek çitlediğini gördü. Bu anları kayıt altına alan Külahlı, otobüs firmasının internet sitesi üzerinden fotoğraflarla birlikte şikayette bulundu.
 
 
"SOSYAL MEDYADA TAKILIYORDU VE TRAFİĞİ TEHLİKEYE ATIYORDU"
 
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Külahlı, "Cuma günü kardeşimle birlikte Denizli'den Manavgat'a gelmek için 11.30 otobüsüne bindik. Otobüste şoförün telefonla oynadığını fark ettik. Sosyal medyada takılıyordu ve trafiği tehlikeye atıyordu. Uzunca bir süre böyle devam etti. En son ben twitter üzerinden firmaya bunu gönderdim. Plaka ve sefer bilgisi verdim. Şoförün bizi ve trafiği tehlikeye attığını söyledim. Bana dönüş yaptılar. İlgileneceklerini söylediler ama ilgilenen olmadı" dedi.
 
OTOGARDA ŞOFÖRLE TARTIŞTILAR
 
Öte yandan Külahlı, Antalya otogarında firma tarafından hakkında şikayet olduğu söylenen şoförle tartıştıklarını ve başka bir otobüsle Manavgat'a döndüklerini kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.