Dünyaca ünlü oyuncunun eşi, 2 yıldır mücadele ettiği hastalığa yenik düştü

Dünyaca ünlü oyuncu John Travolta'nın 57 yaşındaki eşi Kelly Preston, iki yıldır mücadele ettiği göğüs kanserine yenik düşerek yaşamını yitirdi. 

13 Temmuz 2020
Dünyaca ünlü oyuncunun eşi, 2 yıldır mücadele ettiği hastalığa yenik düştü

 
 
ABD'li oyuncu John Travolta'nın kendisi gibi sanatçı olan eşi Kelly Preston, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Travolta, kötü haberi sosyal medya hesabından verdi.
 
"SAVAŞINI KAYBETTİ"
 
Jerry Maguire ve Twins gibi yapımlarda yer alan ve birçok Hollywood filminde boy gösteren Preston'ın yaklaşık 2 yıldır göğüs kanseriyle mücadele ettiği açıklandı. Travolta, sosyal medya hesabından, "Üzülerek söylemek isterim ki güzel eşim Kelly, 2 yıldır mücadele ettiği meme kanseriyle savaşını kaybetti" ifadesini kullandı.
 
7
 
FİLM SETİNDE TANIŞIP EVLENDİLER
 
Honolulu'da dünyaya gelen ve 1985 yılında yayınlanan romantik komedi Mischief'te başrol aldıktan sonra birçok filmde rol alan Preston, Travolta ile The Experts filminin çekimleri sırasında tanışmıştı. Çift 5 Eylül 1991'de Paris'te evlenmişti.
 
 
ÇOCUKLARI 16 YAŞINDA VEFA ETTİ
 
Çiftin 20 yaşındaki Ella ve 9 yaşındaki Benjamin isimli iki çocuğu vardı. Çiftin Jett isimli bir diğer çocuğu ise 16 yaşında Bahamalar'da yaşamını yitirmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.