Antalya'da karavanlarında izole oldular
ANTALYA 07 HABER
Antalya Konyaaltı sahil bandındaki karavanlarda yaşayanlar, yeni tip koronavirüs (COVID-19) sonrası doğayla baş başa günler geçiriyor.
Kentte normal şartlarda her gün yüzlerce turistin uğrak yerlerinden Konyaaltı sahil bandında, COVID-19 nedeniyle bugünlerde sadece karavanda yaşayanlar bulunuyor.
Sahil bandına yakın boş arazide konaklayanlar, sosyal mesafeyi korumak için karavanları arasına en az 2 metre boşluk bırakıyor. Sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı alanda da sessizlik hakim.

"Tam bir izolasyon söz konusu"
Burada yaklaşık 30 karavanda kalan vatandaşlar, deniz ve doğayla baş başa izole günler geçiriyor.
Ankara'dan karavanıyla Antalya'ya gelen Gözde Gürer, karantina sürecini Konyaaltı'nda geçirdiğini söyledi.
Yaklaşık 40 gündür karavanda yaşadığını ifade eden Gürer, "Çiçek ektim. Kitap okuyorum. Burada tam bir izolasyon söz konusu. Kimseyle görüşmüyorum" dedi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Meteoroloji açıkladı: Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?

Resmi Gazete'de bugün: 11 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları

ATSB’DEN ANTALYA GENELİNDE BÜYÜK TEŞKİLATLANMA HAMLESİ! 14 İLÇEYE TEMSİ…

TENOR SEDAT CAN ÖZTOPRAK’TAN DÜNYA SAHNELERİNDE TARİHİ BAŞARI: OPERANIN…

Kars’tan Özel Bireylere Çıldır Gölü’nde Moral Gezisi
